Dierenfotograaf

Dierenfotograaf

Het leukste aan dierenfotografie vind ik om klanten een blijvende herinnering aan hun huisdieren te kunnen bezorgen. Voor mij zijn de dierenfoto’s die ik neem dan ook ontzettend kostbaar. Want is er iets leuker dan af en toe terug naar die superschattige puppyfoto’s te kunnen kijken? Of om je trouwe viervoeter die helaas is heengegaan toch dicht bij je te houden met kostbare fotoherinneringen?

Als dierenfotograaf leg ik met veel plezier de liefde van baasjes voor hun huisdieren vast. En help zo om jullie innige band vast te leggen met een herinnering om nooit meer te vergeten!

Tijdens de fotoshoot doe ik er bovendien alles aan om je huisdier gerust te stellen. Zo wordt dierenfotografie zowel voor baasjes als huisdieren een fijne ervaring! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een fotoshoot van je huisdier alleen, of voor een fotoshoot van jezelf samen met je huisdier(en). Verder is het ook mogelijk om meteen wall art van je favoriete foto van de fotoshoot te bestellen. Alles om jouw geliefde viervoeter ten volle te laten stralen!