Privacy policy

Privacy policy

GDPR zorgt ervoor dat websites hun data moeten beschermen. Laura Robijns hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Uw privacy wordt steeds gerespecteerd. In deze privacy verklaring wil ik daarom transparant zijn en u de juiste informatie verschaffen. Laura Robijns houdt zich in alle gevallen aan de wet- en regelgeving waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit zorgt ervoor dat:

  • Uw persoonsgegevens verzamelt worden voor een goede communicatie tussen u en mezelf.
  • De gegevens enkel gebruikt worden voor doeleinden die in deze privacy verklaring omschreven zijn.
  • Er geen gegevens worden doorgegeven aan andere partijen, enkel als dit nodig is in het kader van onze samenwerking.

Indien u vragen heeft kan u me altijd contacteren via onderstaande gegevens:

  • Laura Robijns | laurarobijnsphotography@gmail.com | tel: 0497 20 40 40

DE MANIEREN WAAROP IK DATA VERZAMEL:

  • Wanneer u een reactie achterlaat op mijn website (namen, e-mails, IP).
  • Google Analytics.
  • Wanneer mensen zich inschrijven om e-mails te krijgen. U kan zich op ieder moment uitschrijven via de link onderaan elke mail.
  • Via mijn contact formulier.

HOE IK DE GEGEVENS GEBRUIK:

Ik deel geen informatie met andere partijen en ik gebruik de data niet voor andere doeleinden. Het is alleen bedoeld om e-mails en nieuwsbrieven te sturen naar volgers. Daarnaast gebruik ik Google Analytics om een beter beeld te krijgen van mijn lezers. Dit enkel zodat ik een beter beeld krijg van mijn lezers en dan betere content kan schrijven voor hen.

COOKIEBELEID

Informatie over cookies

Laura Robijns gebruikt cookies om jouw gebruiksvoorkeuren te onderscheiden van die van andere gebruikers. Hierdoor kunnen we jou een betere ervaring bieden en de website optimaliseren. De recente wetswijziging zorgt ervoor dat het verplicht is om toestemming te vragen aan gebruikers om hun cookies op te slaan en te gebruiken.

Wat is het?

Een cookie is een bestand die wordt opgeslagen in jouw browser of harde schijf waardoor wij jouw voorkeuren kunnen onthouden.

Wij hebben eerst jouw toestemming nodig en deze wordt gevraagd wanneer je voor het eerst de website opent.

Soorten cookies

Op deze website wordt er gebruik gemaakt van 6 cookies.

Jouw toestemming

Door deze website te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies. Om de website optimaal te kunnen gebruiken dien je die cookies te aanvaarden. Dit kan via je browserinstellingen. Je kan deze cookies blokkeren door je browserinstellingen aan te passen waardoor cookies geweigerd worden. Het kan dan wel zijn dat je bepaalde delen van deze website niet kunt zien.

Wilt u dat ik uw gegevens verwijder?

U heeft het recht op inzage en op correctie/verwijderen van de gegevens. Neem daarvoor contact met me op via laurarobijnsphotography@gmail.com. Mocht u een klacht hebben contacteer me dan via dit e-mailadres.